Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 14:34

Άνω Μερά: Μεγάλο φιλικό με Βύζαντα Μεγάρων | Λιζνάκης-Κεκελής τα «αστέρια»

Με ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι θα περάσει στη 2η φάση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της η Άνω Μερά.

Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα θα αντιμετωπίσει αύριο Σαββάτο 7/9 στις 15:30 τον ιστορικό Βύζαντα Μεγάρων, ομάδα που αγωνίζεται στη footballleague.KEKELIS

Οι Μυκονιάτες στην εκπνοή των μεταγραφών κατάφεραν να ενισχυθούν σημαντικά, καθώς μετά την μεταγραφή του εμπειρότατου με πολλές συμμετοχές στην footballleague 2 Κώστα Βλιζνάκη, προχώρησαν και στην απόκτηση ενός ακόμα σπουδαίου ποδοσφαιριστή, του εμπειρότατου Αμυντικού Μπάμπη Κεκελή, που αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στον ΑΟ Μυκόνου.

Στο μεταξύ η "Μυκονιάτες" όπως έχουμε γράψει προ ημερών παρουσιάζονται σημαντικά ενισχυμένοι ενόψει την νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς μετά την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας αποκτήθηκαν οι Κώστας Βλιζνάκης, ο Τερματοφύλακας Θανάσης Γκότσης, οι συριανοί Μάνος Σίμος και Ηλίας Βαμβακούσης, καθώς και ο και ο Κώστας Μπαλούνης, ενώ από τον ΑΟ Μυκόνου «μετακόμισαν» στην Άνω Μερά οι: Γκοράρι, Κουτσός, και Τόσκα (Δανεικός από πέρυσι) και φυσικά ο Μπάμπης Κεκελής. Στα νέα πρόσωπα της ανδρικής ομάδας θα προστεθούν όμως και νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες του Συλλόγου, ο λόγος για τους: Βαγγέλη Κιούση, Κώστα Γαλούνη, Νίκο Νάζο, Γιώργο Ξενάριο και ο Άρη Κελάϊ, με τον Νίκο Τζιώβα να δίνει το πράσινο φως για τη συμμετοχή των μικρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, μετά από πολυετή προσφορά στην ομάδα αποχώρησαν οι: Μιχάλης Κουκάς, Νίκος Λυκούρης και Βασίλης Ψυχράμης.

Τέλος από την Άνω Μερά, δια στόματος του υπεύθυνου τύπου και επικοινωνίας της ομάδας Πέτρου Ασημομύτη λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

«Ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνω Μεράς Νίκος Σαντοριναίος, το Δ.Σ της ομάδας, καθώς και το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ευχόμαστε καλή πορεία σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων με υγεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε όλα τα πρωταθλήματα. Εδικά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχές μας για καλή πορεία και επίτευξη των στόχων στις ομάδες που μας αντιπροσωπεύουν στην footballleague 2, τον ΑΟ Μυκόνου και τον Πανναξιακό».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares